Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
29/06/2010
Vakantieperiode gaat van start: vergeet niet af- en aan te melden

Met het mooie weer van de afgelopen dagen is de zomer echt van start gegaan. De vaste ligplaatshouders zijn inmiddels bijna allemaal toegekomen in de jachthaven en elke dag komen ook weer bezoekers toe. Alle plaatsen worden uiteraard benut en net daarom is het belangrijk dat u ons meldt wanneer u weg gaat en zeker tijdig laat weten wanneer u weer terug komt. Enkel zo kunnen wij er voor zorgen dat de ligplaats weer vrij is wanneer jullie toekomen! U kan ons vinden in het havenkantoor of op het nummer 050-544 903.

Kalender Zeebrugge juli

Op 27 juli gaat de eerste "Lazy Sunday" door. Deze "één-dag-uitstap voor motor- en zeilschepen" brengt ons naar Blankenberge. Hier zal een natje en droogje voorzien worden in een sea-side-decor. In de namiddag wordt dan koers gezet naar Zeebrugge zodat rond 17:00 uur opnieuw kan worden afgemeerd aan de vertrouwde pontons.
Inschrijven dient vooraf te gebeuren zodat we de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Een mailtje naar havenmeester@rbsc.be met vermelding van het aantal personen volstaat.

Light Vessel nadert

Eerst is er nog de vakantieperiode maar graag willen we jullie er attent op maken dat op zaterdag 4 en zondag 5 september de traditionele Light Vessel doorgaat. Zowel voor de CR-zeiler als voor de IRC-zeiler is dit een wedstrijd die niet op de kalender mag ontbreken. Dankzij de aparte start voor CR is dit een wedstrijd die zeker ook voor de occasionele wedstrijdzeiler toegankelijk is. De Light Vessel is met haar groot deelnemersaantal, de organisatie op het water en de sfeer aan wal echt een aanrader. Jullie hebben alvast twee maanden de tijd om een crew samen te stellen en om jullie voor te breiden op dit event!
Inschrijven kan nu via de website.

Open deur dagen marinebasis Zeebrugge op 3 en 4 juli

Komend weekend vinden de open deur dagen plaats bij de marine basis te Zeebrugge. Dit brengt de nodige drukte met zich mee en bovendien wordt de rederskaai afgesloten voor het verkeer. Zorg er voor dat u uw RBSC-lidkaart bij de hand hebt zodat u met de wagen kan verder rijden tot bij de jachthaven! Met deze lidkaart wordt u immers wel de doorgang verleend op de Rederskaai.

Code

De code voor de maand juli: 7887 + belletje

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be