Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Belgian A-klasse en One Up

Beste leden en vrienden ,

Het nogal wisselvallige voorseizoen is ten einde en de zomervakantie is begonnen , misschien voor velen de start van hun zeilseizoen terwijl anderen al enige uren van hun boot en de sport hebben genoten ! Toch hebben we voor elk wat wils deze zomer en dit in de vorm van leuke wedstrijden , die steeds de moeite lonen om mee te doen .Op 10 en 11 juli gaat de One Up Cup door samen met het Belgisch Kampioenschap A-klasse , ook zullen de Patins ons vervoegen voor dit leuk evenement . Deze leuke wedstrijd is ook open voor alle eenmansboten , zoals Dart 18 solo , Fxone , Shadow , I-cat ....en vele andere . Natuurlijk voor de A-klasse zeilers een must om mee te doen . 

Om ons wederom goed te kunnen voorbereiden is het natuurlijk wel leuk als jullie zich inschrijven , dit kan via volgende link

Hopelijk kunnen we onze eerste officiele wedstrijd van het jaar in volle zon en wind beginnen met veel enthousiasten !!

BK Hobie Cat

Op 17 en 18 juli 2010 organiseert de RBSC de Belgian Hobie Nationals. Deze wedstrijd is open voor alle Hobie 16 zonder spi / Fx-one / Tiger / Wild Cat.
We maken er twee vloten, twee startgroepen van, 1 vloot 16’s en 1 vloot Fx-one – Tiger – Wild Cat.
Dit jaar hebben we ook besloten de 16 te laten varen zonder spi, dus maar één klasse! De Tiger en Wild Cat worden apart geklasseerd. Is dat niet motiverend?

Graag nodigen we jullie uit voor deze wedstrijd om er weer zoals vroeger een grote “Have a Hobie Day” weekend van te maken!
Inderdaad niet zo lang geleden, een paar jaar hadden we nog meer dan 50 Hobie’s aan de startlijn!
We zouden dit graag op 17 en 18 juli 2010 in Duinbergen opnieuw met jullie allemaal willen realiseren!
Wees vooral niet bang, we weten dat voor vele het woord “wedstrijd” afschrikt en dat jullie alleen voor jullie “plezier” varen, een wedstrijd kan je ook voor je “plezier” varen…….
Wel we denken dat een wedstrijd heel leuk kan zijn, dat het veel voldoening kan geven aan je dag op het water en dat je er vooral veel maar heel veel kan uit leren!

Dus aarzel niet, schrijf je in voor deze wedstrijd (en doe het nu, het spoort andere aan…..) en denk vooral aan de 3 volgende punten,
-het voornaamste is om deel te nemen!
-denk aan de Hobie klasse, je club, de medewerkers, de boeien leggers en aan iedereen die zich inzet om van je club iets actiefs en levendig te maken (houden)!
-wees niet bang, gebruik je boot waarvoor hij gemaakt is en kom mee met ons zeilen……

Het zal leuk worden!
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be