Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
12 en 13 augustus 2010
Newsletter RBSC / ING Zoute Cup 12 en 13 augustus 2010
Newsletter RBSC / ING Zoute Cup 12 en 13 augustus 2010

Beste leden,

Dit jaar zal de ING Zoute Cup doorgaan op 12 en 13 augustus , deze keer is er opnieuw een sponsor, namelijk ING. Het doel is om er terug een evenement van te maken zoals de eerste editie , remember ? Mooie tenten op het strand met welkom pakketten , aperitief op het strand , diner in de Knock - Out op donderdag avond , talloze mooie prijzen zoals een e-solex , magnumflessen van Moêt & Chandon en Gris-Blanc, Victorinox uurwerken, etc….

Het inschrijvingsgeld bedraagt 70€ per boot euro zoals een gewone wedstrijd en is alles inclusief, de organisatie van de wedstrijd, de diner voor 2 personen donderdag avond in de Knock-Out en talrijke prijzen.

Indien jullie een partner of vriend willen meenemen voor het diner kan dit ook , aan 55€ per persoon. Inschrijven moet wel zo snel mogelijk gebeuren op het secretariaat van de beachclub in Het Zoute 050.62.11.71.

Tijdens de 2 dagen, voorzien Sven en Véronique een speciaal menu ‘Garnaalkroketten en Pimm’s”.

Voor alle verdere details kan u de NOR raadplegen. Op voorhand inschrijven is noodzakelijk en gebeurt via volgende link.

Hopende jullie allemaal te mogen ontmoeten en maak jullie alvast klaar voor een spetterende wedstrijd met alles erop en eraan.

Sven en zijn team.
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be