Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
11 augustus 2010
12-uren race

Beste leden,

Na vorig weekend de nodige regen te verwerken tijdens de 12-uren race kunnen we terug blikken op toch zeer mooie momenten.

Jonas Muylaert die normaal Optimist zeilt won de race in een Laser Radial. Na afloop was het leuk bijkaarten met zijn oudere broer en Laura Van de Loock die hij nipt wist te kloppen. Wat kan zeilsport toch mooi zijn. Emile Van Holsbeke en Joren Van Belle maakten met hun derde plaats het podium compleet.

Via de link kan je de foto’s bekijken van de 6 uren race.

Chantal Paresis, Hubert Vanhauter, Paul Charlier, Marc De Pauw en Luc Dumenceau zou ik toch graag langs deze weg nog eens extra in de bloemetjes willen zetten voor het ongelooflijke werk dat zij bij iedere wedstrijd leveren. Geloof mij vrij maar zonder hen zou dit alles niet mogelijk zijn!

Uitslagen vind je ook op de website.

Laura Van de Loock rules te Hourtin in de Laser Radial

Laura Van de Loock heeft samen met nog ander RBSC zeilers meegedaan aan het EK Laser 4.7 te Hourtin (Frankrijk).

Laura wist zelfs een 6de plaats te behalen bij de leeftijdscategorie onder 16 jaar.

Via deze link naar de Youth pagina op de onze website kan u haar verslag lezen.

Ook foto's kan je bekijken

@ Laura: Wij zijn als club ongelooflijk fier op jouw knappe prestatie op het EK.