Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
1 september 2010
Prachtige condities voorspeld!

Met een bries tussen 10 en  20 knopen uit oostelijke richting en een temperatuur van om en bij de twintig graden ziet het er naar uit dat we de 57ste Light Vessel zullen gaan varen in een Indian Summer. Zeebrugge is klaar om van deze Light Vessel een zeilfeest te maken!

Ook de opkomst van reeds 45 ingeschreven schepen voorspeld dat het een boeiend weekend zal gaan worden op het water en dit zowel in IRC als in CR.
We zouden jullie willen vragen vooraf in te schrijven via de website. Op deze manier kan de administratie voor iedereen vlot verlopen.

Zij die nog wensen in te schrijven voor het dinner op zaterdagavond dienen zich te haasten want nog slechts enkele plaatsen zijn beschikbaar!

Op zaterdagnamiddag zullen we de bezoekersponton voorzien om af te meren zodat alle Light Vessel deelnemers bij elkaar komen te liggen.  Jullie vinden deze ponton bij het binnenvaren onmiddellijk aan de bakboord kant. Indien jullie de boot graag in Zeebrugge laten na afloop van de wedstrijd horen we dat graag even vooraf zodat we jullie kunnen doorsturen naar een geschikte ligplaats op zondag. Deze ligplaats wordt jullie door de Royal Belgian Sailing Club aangeboden tot één week na de Light Vessel. Afspraken in verband met de ligplaats kunnen telefonisch op het nummer 050-544 903 of per mail naar havenmeester@rbsc.be .

We wensen alvast de Light Vessel-sponsors bedanken:

GENISOL: totale projectbegeleiding in afwerking van gebouwen

DOMUS ARTE: renovatie en restauratie

AFINCO: hoogwaardig schrijnwerk

CLEYDAEL: Golf-en Courty Club

VERHEYE DANNY: Kraanwerken en Transport

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be