Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
1 september 2010
Hoe start je best het schooljaar?

Beste leden,

1 september, mijn kinderen -en heel vele anderen gaan terug naar school, mijn vrouw -en vele andere mama’s kaften de boeken, universitaire -of hogeschoolstudenten zijn nog een maandje vrij of studeren nu voor hun tweede zit, het goede weer is terug in het land en er werd gezeild deze avond te Heusden.
Samen met 15 andere zeilfanaten heb ik deze avond een rondje Heusden kunnen doen die we wisten af te ronden met een leuke wedstrijd. Sfeer direct na de wedstrijd was TOP!!! Oh ohoh oh ooooh oh! De àpres voile gaf leuke filosofieën betreffende de beste strategie in het kruisrak te Heusden.
Hopelijk komen jullie deze strategie/taktiek deze volgende week uittesten.

Komende woensdag is het al terug de laatste editie van het woensdagavondzeilen voor 2010. Kent niemand toevallig de verantwoordelijke van de verlichting der snelwegen. We kunnen anders vragen of ze deze op woensdag iets harder laten branden en eventueel draaien naar het meer. Lampen bijplaatsen en precies richten mag ook uiteraard!

Kenneth voorziet voor volgende week woensdag een steak tartaar.

Boten van de club kunnen nog steeds gratis gereserveerd worden via teun@rbsc.be voor de volgende week. Graag een seintje zodat je zeker een boot hebt.

Begin van het zeilen is voorzien rond 18u. Wie om professionele redenen later -of helemaal niet zou kunnen zeilen is uiteraard ook welkom. Hoe meer leden hoe meer vreugd. Ook vrienden kan je mee uitnodigen.

Graag reserveren voor maandagavond.

Dit kan door te mailen naar windroosheusden@hotmail.com of te bellen naar 0486 / 89 36 69.

Dit alles wordt jullie aangeboden voor maar 15€/persoon.

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be