Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
07.09.2010
Meehelpen organisatie Catsy Cup
Laat weten of je mee kan helpen aan deze fantastische wedstrijd met toekomstige jeugdleden.
Belgian Youth Championship Multihull

Dit weekend werd het BK Youth gevaren in het Zoute.

Eerst en vooral een dikke proficiat aan alle deelnemers. Met maar liefst 48 deelnemers was de wedstrijd een groot succes!

Alle foto's vinden jullie op volgende link, een filmpje komt er binnenkort aan.

De uitslagen zijn hier terug te vinden.


 

Komende trainingen en wedstrijden

De zomervakantie is dan wel gepasseerd, maar dit wil niet zeggen dat het zeilseizoen ook ten einde is, integendeel!

Dit weekend staat er op zaterdag 11 september een training voor de Dragoons en de 16's in Duinbergen gepland. Jullie worden ten laatste om 10u in Duinbergen verwacht.

Op zondag 12 september staat er een Junior zeilnamiddag op het programma in het Zoute.

Op 19 september is er de Catsy Cup in het Zoute. Dit is een wedstrijd bedoeld voor de allerjongsten tussen 8 en 12 jaar die al een Catsy kamp gevolgd hebben.
We rekenen hier op jullie hulp om de wedstrijd in goede banen te leiden en de kinderen te motiveren om verder te blijven zeilen en ons Youth team te vervoegen.
Door op de knop bovenaan de mail te drukken, kunnen jullie gemakkelijk een mail sturen om jullie deelname te bevestigen.

Op 25 september en 2 oktober worden de clubkampioenschappen gevaren. Eerst in het Zoute, daarna in Duinbergen. Het clubkampioenschap van het Zoute wordt trouwens 1 groot zeilevenement waarbij zowel de catamarans (ook de Juniors) als de zeiljachten zullen varen.

Schrijf ook al in jullie agenda dat op 16 en 17 oktober de Dragoon zeilers op het Veerse Meer tijdens de Dutch Dragoon Cup de Nederlanders zullen moeten proberen te verslaan.

Dan is er nog een kleine verrassing voor sommige onder jullie (selectiecriteria volgen). We kunnen al verklappen dat jullie 26 september, 3 oktober en 9 oktober vrij moeten houden. Om een tipje van de sluier op te lichten enkele hints: Antwerpen, Mc Donalds, Sebbe, Antilope....


We hopen jullie dit weekend talrijk aanwezig te zien tijdens de trainingen en wensen jullie een goede start van het nieuwe schooljaar!

Met sportieve groeten,

Het Youth RBSC Racing Team

Laurent, Patrick en Bas 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be