Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
9 september 2010
Schoolsportdagen zeilen

Beste directeur, leerkracht,

 

De Royal Belgian Sailing Club heeft met zijn basis te Heusden in de laatste 20 jaar een zeer sterke zeilschool opgebouwd tijdens de zomer vakanties. Wij hebben tijdens de zomer van 2010 maar liefst 294 kinderen zeilles aangeboden te Heusden. Dit zijn er terug 28 meer dan in 2009.

 

Ook dit jaar hebben wij enkele keren op vraag van scholen hun schoolsportdag op hun maat georganiseerd.

 

Sinds dit jaar richten wij ons ook meer en meer op deze activiteiten naar de scholen toe. Uit de fantastische reacties die wij hierop hebben gekregen, zullen wij dit naar de toekomst toe zeker verder zetten en zelfs nog proberen uitbouwen. Deze initiaties zullen steeds geleid worden door ervaren -en gekwalificeerde lesgevers daar wij kwaliteit hoog in ons vaandel dragen. Ook onze boten -en materiaal zijn van uitstekende kwaliteit (nieuw van 2010)!

 

Wij kunnen U deze activiteit per dag aanbieden voor maar 12€ per leerling. Bij deze zijn alle kosten naar materiaal en lesgevers inclusief. Ook halve dagen kunnen wij eventueel aanbieden.

 

Sinds dit jaar maken wij ook foto’s van de dag zelf die U al ’s avonds op onze website kan bekijken. Foto’s van dit jaar kan u hier bekijken.

 

Onze doelgroep zijn kinderen vanaf 8 tot en met 14 jaar. De initiaties of lessen zullen dan ook doorgaan op Optimist en Catsy (Catamaran). De maximale capaciteit dat wij per dag hanteren komt overeen met 48 kinderen.

 

In ons clubhuis kunnen steeds lunchpakketten genuttigd worden. Ook kunnen er drankjes of eventueel eten (op aanvraag) besteld worden.

 

Voor meer informatie mag U mij uiteraard steeds contacteren via teun@rbsc.be
of 09 227 81 09 / 0477 77 56 68 of kom ik graag bij jullie langs om onze schoolwerkingverder toe te lichten.

 

Graag kijk ik er naar uit om voor jullie school iets te kunnen organiseren.

 

Met sportieve groeten


Teun Van de Voorde
Verantwoordelijke basis Heusden
0477 77 56 68
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be