Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
15 september 2010
Clubkampioenschap Zeebrugge op 25 september

Over iets meer dan een week zeilen we het Clubkampioenschap Zeebrugge. Deze dag zal één groot zeilfeest gaan worden voor de kust van Knokke. Het Clubkampioenschap Zeebrugge gaat door samen met dat van het Zoute. Als eerste gaan de jachten van start. Even later zullen de catamarans hun start nemen. Voor de jachten zal een relatief eenvoudige baan uitgelegd worden zodat dit voor iedereen een haalbare kaart is. De manoeuvres worden beperkt zodat ook de solo-zeiler aan z'n trekken komt en kan deelnemen. Meer nog: er zal die dag een appart klassement zijn voor de solo-zeilers. Een zelfde baan, een zelfde startgroep maar naast het algemeen klassement zullen ze worden opgenomen in het solo-klassement.

We willen jullie er attent op maken dat dit "Clubkampioenschap" vooral een leuke dag op het water is waar iedereen aan kan deelnemen. Start met een familiecrew, trommel je vrienden op of stel een team samen met je buren...

Na afloop van de wedstrijd heeft iedereen de tijd om de boot weer tot in Zeebrugge te brengen en om zich klaar te maken voor het dinner met prijsuitrijking. Een dinner dat doorgaat op de basis van Het Zoute. Be there, want dit staat meestal garant voor het nodige vertier tot in de vroege uurtjes.

Alle praktische info vinden jullie terug in de Notice of Race.

Inschrijven kan via de website.

PS: Heb je nog geen Cruiser Rating? Aarzel dan niet om even met ons contact op te nemen zodat we de aanvraag kunnen verzorgen. Of surf even naar de website www.cruiserrating.be Voor alle praktische vragen hierover 050-544 903.

Winterberging te Langerbrugge

Wanneer we stilaan de dagen zien korten dan weten we dat de zomer er weer bijna op zit. Met het einde van het zomerseizoen komt ook de vraag "Wat doen we met de boot tijdens de wintermaanden?"

Zij die hun boot graag in een loods opbergen tijdens de winterperiode kunnen hiervoor terecht bij de eigen Royal Belgian Sailing Club.
In Langerbrugge zijn namelijk alle faciliteiten voorhanden: travellift, veilige bootstoelen, mastenkraan, overdekte loodsen en een vakkundige begeleiding zodat alles met de nodige zorg wordt uitgevoerd.

Wenst u alvast plaats te reserveren zodat u zeker bent van een plek deze winter? Neem dan even contact op via wojciech@rbsc.be of GSM: +32 (0)496 73 80 39.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be