Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
23 september 2010
25 september en 2 oktober
De Clubkampioenschappen
Voor de eerste keer.

 

Beste leden en vrienden ,

Het is voor de eerste maal dat het clubkampioenschap in Het Zoute samen wordt gehouden met het clubkampioenschap van Zeebrugge. De jachten gaan als eerste van start kort daarop gevolgd door de catamarans , alle c1 , c3 en dragoons en advance zijn welkom .

Ook voor de eerste keer is dat de prijsuitreiking zal gebeuren in Het Zoute, en dit tijdens het diner  zowel voor de jachten als de catamarans. Dinner en party zijn dit maal ook op het strand.  DE NOTICE OF RACE

INSCHRIJVEN ZOUTE

 

Een week later is het de beurt aan Duinbergen. Deze maal zonder de jachten uit Zeebrugge. LANGS DEZE LINK KAN JE INSCHRIJVEN.

Van vorige jaren weten we dat dit wedstrijden zijn met een groot aantal deelnemers, mis het niet, zorg dat je erbij bent. Hier gaat de prijsuitreiking ook samen met het diner door.  Tot dan

 

 

Kite: Op 8 en 9 oktober is er het BK Course Racing Kiteboarding. Dit is de wedstrijd die in het begin van het seizoen niet kon doorgaan door gebrek aan wind. Deze keer gaan we met een stand-by systeem werken. Vóór donderdag 7 oktober 20h00 zal een “Go” of een “No Go” op www.swell.be geplaatst worden. Op deze site is ook de NOR terug te vinden.

 

Vele groeten vanop het strand

sven en team RBSC

Robby

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be