Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
23 september 2010
Wat hebben we nog verder deze maanden

Beste Leden,

Misschien hebben Julie van mij de laatste 2 weken iets minder gehoord maar dit wil niet zeggen dat we te Heusden zijn stil gevallen.

Met enkele enorm bereidwillige vissers (Gunther, Koenraad, Luk, Fredje en Winston) hebben we de oevers nog wat verder opgekuist. Je probeert te vissen naar takken maar je haalt halve bomen boven. Echt niet te doen. Gunther heeft een haak laten maken waarmee we deze werken nog beter kunnen uitvoeren. Ik ben er wel van overtuigd als de Politie hem met de wagen laat stoppen dat ze zouden denken dat het een wapen uit de middeleeuwen is. Nu ja, aan één ding kunnen ze pas zien dat hun stelling niet klopt: inox bestond gewoon nog niet.
Graag zullen wij in het voorjaar (januari, februari) een dag organiseren met verschillende hakselaars om al het snoeihout langs de het water op te ruimen. Wie interesse heeft hierbij te helpen kan mij alvast een mail sturen (teun@rbsc.be) . Op deze wijze kan ik alles makkelijk bundelen en organiseren.

Ook de trainingen van Youth teams zijn terug op zondag middag. Vorige week heeft ons jongste team ongelooflijk goed gevaren.

Komend weekend 26 september is er nog de nationale wedstrijd Cadet te Heusden.
Ook hebben we dit jaar de eer om de finale van de Q-Cup (recreatieve wedstrijd optimist) te organiseren op het Damslootmeer op 16 oktober. Hiervoor verwachten wij minimum 50 enthousiaste kinderen. Diezelfde avond organiseren we nog een heuse monitoren race in Optimist dat we zullen afronden met een BBQ. En als bonus gaan we de dag erna nog voor het clubkampioenschap.

Hopelijk mogen wij U op één van de volgende evenementen verwelkomen als zeiler of gast.

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be