Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
8 november 2010
Overzicht RBSC Youth stages

Beste Leden,

De herfstvakantie zit er helaas al op maar onze youthleden hebben samen wel zeer vele zeiluren op hun conto staan. Zowel te Nederland als te Heusden gingen stages door.

Onze Laserzeilers zijn als eerste begonnen aan hun stage op de Roompot (Nederland) op zaterdag 30 november. Qua weer hadden ze iedere dag een iets hardere wind met uitzondering van de maandag dat het windstil was. Intensieve sessies van 4u werden iedere dag afgewerkt in toch vrij zware omstandigheden. Nog ben ikzelf aan het nagenieten van deze zeer leuke –en leerrijke stage. Via de link kan iedereen meegenieten dankzij de videobeelden.

Daarnaast zijn onze beginnende optimistzeilers aan hun stage begonnen op dinsdag 2 november te Heusden. Ook zij hebben de sterke wind getrotseerd. Op donderdag een vrijdag was de wind zelfs zo sterk (6Bft met vlagen begin de 7) dat we de Catsy’s hebben gebruikt in plaats van de Optimisten. Het was voor de zeilers een zeer leuk alternatief om zo eens over het water te scheuren. Ook hier zijn leuke video’s van.

Onze ervaren wedstrijdzeilers hebben zich gaan uitleven te Brouwersdam . Helaas konden zij op hun eerste dag (donderdag 4 november) niet zeilen door een veel te harde wind van 35 knopen en meer … . De drie laatste dagen hebben ze dan ook zeer knap doorgezet en ongelooflijk veel bijgeleerd.
 

Gezellig winter diner te Heusden

Op 14 november organiseren we te Heusden ’s middags een ware winterbarbecue . Kenneth zal Côte à l’os grillen op de openhaard te Heusden.
Reserveren kan via windroosheusden@hotmail.com of 0486 89 36 69.

Dit wordt U aangeboden voor 20€/persoon.
Reservatie graag voor vrijdagavond 12 november.

Hopelijk tot binnenkort op of langs het water
 

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be