Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
12-11-2010
Youth RBSC Racing Team Diner & Party 2010

Zoals ieder jaar in november, nodigt het Youth RBSC Racing Team jullie graag uit om samen met hen na te genieten van een fantastich zeilseizoen 2010.
Dit doen we op gepaste wijze met een diner en een feest achteraf op vrijdagavond 26 november om 20uur in ons clubhuis Alberta te Zeebrugge.

Iedereen is van harte welkom!!
De volledige opbrengst van de avond gaat naar het Youth RBSC Racing Team. Steun dus onze jeugdleden met jullie aanwezigheid.

YDINER:

Gelieve voor de diner wel te reserveren. Dit kan via mail door op volgende link te klikken voor 23 november. De diner bedraagt 20€ per persoon.

YPARTY:

Een DJ zorgt vanaf 22u voor de nodige ambiance. Reserveren voor de party hoeft niet, iedereen is welkom.


We hopen jullie talrijkte mogen begroeten op 26 november in de Alberta te Zeebrugge.

Met sportieve groeten,

Het Youth RBSC Racing Team


 

Speeding up in the Laser

Zoals jullie allemaal wel weten kan een Laser veel wind aan maar vraagt dit enige skills van de zeiler. De laatste dag van de stage op de Roompot was een echte test zonder meer.

De RBSC heeft enkele zeilers die wel wat wind aan kunnen.

Geniet vooral van deze montage. Enig commentaar is overbodig!

Seminar over Wedstrijdreglementen door de VYF

De VYF organiseert een seminar ter voorbereiding van het examen van Deputy Judge van het KBYV. Dit KBYV examen zal doorgaan op 11 december in de BRYC te Brussel, aanvang 10 uur.
Het seminar dat door de VYF georganiseerd wordt, gaat door in de accommodatie van het BLOSO Sportverblijf, Zuiderlaan 14 te Gent.

Omdat de kennis, nodig voor het behandelen van een protest een uitgebreide wedstrijdreglementen kennis vereist, zijn er twee dagen uitgetrokken lees verder ...

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be