Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
24 november 2010
Einde seizoen

Beste vrienden en leden ,

Komende zaterdag is onze eerste vrijgezellige avond op de club , éénmaal per maand zullen we met een dineetje de maand afsluiten en iedere maand wat anders , momenteel zijn er voor de komende zaterdag nog enkele plaatsen vrij , wie weet een dineetje op de club alvorens naar de Zwinneblomme te trekken ? Wel vragen we om een mailtje te sturen naar Isabelle voor jullie aanwezigheid : isabelle@knokkestyle.com

In bijlage alvast het eerste menu : lobster , prawns , soup , langoustines , gamba's , schrimps , bread and mayo , en dit voor 30 euro

 

tot later en prettige dagen

sven , vero en isabelle

 

 

Youth dinner and party

Youth RBSC Racing Team Diner & Party 2010
Zoals ieder jaar in november, nodigt het Youth RBSC Racing Team jullie graag uit om samen met hen na te genieten van een fantastich zeilseizoen 2010.
Dit doen we op gepaste wijze met een diner en een feest achteraf op vrijdagavond 26 november om 20uur in ons clubhuis Alberta te Zeebrugge.

Iedereen is van harte welkom!!
De volledige opbrengst van de avond gaat naar het Youth RBSC Racing Team. Steun dus onze jeugdleden met jullie aanwezigheid.

YDINER:

Gelieve voor de diner wel te reserveren. Dit kan via mail door op volgende link te klikken voor 26 november. De diner bedraagt 20€ per persoon.

YPARTY:

Een DJ zorgt vanaf 22u voor de nodige ambiance. Reserveren voor de party hoeft niet, iedereen is welkom.


We hopen jullie talrijkte mogen begroeten op 26 november in de Alberta te Zeebrugge.

Met sportieve groeten,

Het Youth RBSC Racing Team

 


 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be