Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
21 december 2011
Zeilshool 2011

Beste leden en zeilers,

Vooreerst wens ik jullie alvast een prachtig 2011 met uiteraard zeer mooie zeilmomenten op één van onze basissen van de RBSC.

De sneeuw en vorst die we dit najaar al kenden heeft ons zeker en vast geen vertraging opgeleverd bij de voorbereidingen van onze zeilscholen te Duinbergen, Zoute en Heusden.

Onze alom bekende zeillessen tijdens de maanden juli en augustus blijven in 2011 zeker en vast op ons programma staan. De zeillessen zijn bedoeld voor jeugd van 8 tot en met 18 jaar. Wie deze leeftijd ondertussen heeft overschreden kan nog steeds terecht bij onze verhuur -en privéles pakket.

Zoals voorgaande jaren kunnen enkel leden tijdens de maand januari inschrijven voor de zeilschool. Vanaf 1 februari kan dit ook voor niet-leden.

Graag geven wij aan iedereen mee tijdig in te schrijven daar wij hebben gemerkt dat sommige weken zeer snel volzet waren in 2010.

Alle inschrijvingen voor de basissen Heusden en Duinbergen & Zoute gebeuren via onze website.

Indien U nog geen lid bent van de RBSC maar dit toch wenst te worden om mee te kunnen genieten van de 20% korting op de prijs van een zeilstage kan U contact opnemen met ons secretariaat.

Voor meer informatie betreffende onze jeugdstages kan U steeds terecht op onze website. Voor bijkomende vragen kan U mailen naar Teun (basis Heusden) of Laurent (basis Duinbergen & Zoute).

Graag kijken wij er alvast naar uit om U deze zomer op één van onze basissen te mogen ontvangen.

Het RBSC team
Teun, Laurent, Bas en Patrick 
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be