Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
27/12/2010
A HAPPY RBSC NEW YEAR
RBSC NEW YEAR'S RECEPTION & DINNER

Rond deze tijd heeft u er waarschijnlijk al tientallen ontvangen. Dus konden wij zeker ook niet ontbreken. We wensen jullie allemaal prettige feestdagen en een schitterende start van het nieuwe jaar toe.

Hopelijk mogen we jullie veel op het water zien in 2011...
of waarom niet eens op het land?

Naar jaarlijkse traditie organiseren wij ook ditmaal terug een Nieuwjaarsreceptie en Diner. Nieuw is dat deze keer de receptie en het diner op dezelfde dag plaatsvinden, zaterdag 15 januari. Dus iedereen kan na de toost op het nieuwe jaar gewoon lekker blijven eten op de club. Het team van de Sailing Queen, te Langerbrugge, zal zorgen voor een fantastisch diner voor slechts 30 euro pp (excl. drank).

Toch al wat teveel moeten gaan dineren tijdens de feestdagen of juist niet? geen enkel probleem, de receptie begint om 17u en het diner rond 19u. Iedereen is welkom, en kan kiezen om ze al dan niet allebei te doen. Tijdens de receptie, die u geschonken wordt door de club, zullen onze youth leden ook in de bloemetjes gezet worden.

Zeg nu zelf, is er een beter manier om het nieuwe jaar in te zetten dan samen met de mensen op de club? Wij rekenen er op dat zowel leden van Zeebrugge, Het Zoute, Duinbergen, Langerbrugge en Heusden aanwezig zullen zijn! Het RBSC team zal er alles aan doen om jullie zo goed en aangenaam mogelijk te ontvangen.

Inschrijven kan via mail.
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be