Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
1 januari 2011
Beste Wensen.
Een Gelukkig Nieuwjaar vanuit Duinbergen

Hopelijk wordt het een prachtig zeil-, kite-,windsurf-,sup-en surfjaar.
Graag zie ik jullie allemaal (Rudolf onze dolfijn inbegrepen) terug vanaf 1 april. Jullie kunnen vanaf dan uw geliefde speeltjes op het strand plaatsen en om klaar te stomen voor een nieuw seizoen. Bedoeling is om alle boten op hun vertrouwde ligplaatsen te leggen. Officieel openen van het seizoen gebeurt op 16 april met om 17h de gebruikelijke speech en drink.

Kan u zolang niet wachten dan is er de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie en Diner. Nieuw is dat deze keer de receptie en het diner op dezelfde dag plaatsvinden, zaterdag 15 januari. Dus iedereen kan na de toost op het nieuwe jaar gewoon lekker blijven eten op de club. Het team van de Sailing Queen, te Langerbrugge, zal zorgen voor een fantastisch diner voor slechts 30 euro pp (excl. drank).

Toch al wat teveel moeten gaan dineren tijdens de feestdagen of juist niet? geen enkel probleem, de receptie begint om 17u en het diner rond 19u. Iedereen is welkom, en kan kiezen om ze al dan niet allebei te doen. Tijdens de receptie, die u geschonken wordt door de club, zullen onze youth leden ook in de bloemetjes gezet worden.

Zeg nu zelf, is er een beter manier om het nieuwe jaar in te zetten dan samen met de mensen op de club? Wij rekenen er op dat zowel leden van Zeebrugge, Het Zoute, Duinbergen, Langerbrugge en Heusden aanwezig zullen zijn! Het RBSC team zal er alles aan doen om jullie zo goed en aangenaam mogelijk te ontvangen.

 


Traditiegetrouw worden er winteractiviteiten op en rond onze basis
georganiseerd door onze gemeente. Zo is er op 12 februari de Love
Bike en Run
( http://www.lovebikeandrun.be/ ) en op 13 maart is er de Mountainbike beachchallenge http://www.mountainbikebeachchallenge.be/
Een talrijke, sterke delegatie RBSC leden neemt deel aan beide evenementen.
“Onze bewuste Iduathlon waarbij onze club het hart van het gebeuren is, vindt plaats op 10 april. Iedereen kan deelnemen. http://iduathlon.be/


 

De nieuwe wedstrijdkalender 2011 staat online http://www.rbsc.be

Er zijn twee raids voorzien namelijk een op 21 mei en een op 30 en 31 juli, deze laatste wordt, als de weergoden ons goedgezind zijn, een tweedaagse.
De kiterace wedstrijd gaat door op 2-3-4 en 5 juni.
Er is ook een opmerkelijke datumverschuiving. Het Gaastra North Sea Championship F18 vindt plaats op 28 en 29 mei. Deze wedstrijd staat nu ook open voor F16.

Denk ook aan de kinderen! Vergeet ze niet in te schrijven voor een
jeugdkamp catamaran. Onze alom bekende zeillessen tijdens de maanden juli en augustus blijven in 2011 zeker en vast op ons programma staan. De zeillessen zijn bedoeld voor jeugd van 8 tot en met 18 jaar. Wie deze leeftijd ondertussen heeft overschreden kan nog steeds terecht bij onze verhuur -en privéles pakket.

Zoals voorgaande jaren kunnen enkel leden tijdens de maand januari al inschrijven voor de zeilschool. Vanaf 1 februari kan dit ook voor niet-leden.

Graag geven wij aan iedereen mee tijdig in te schrijven daar wij hebben gemerkt dat sommige weken zeer snel volzet waren in 2010.

Alle inschrijvingen voor de basissen Heusden en Duinbergen & Zoute gebeuren via onze website.

Indien U nog geen lid bent van de RBSC maar dit toch wenst te worden om mee te kunnen genieten van de korting op de prijs van een zeilstage kan U contact opnemen met ons secretariaat.

 
Bij deze wens ik jullie spoedig terug te zien op het strand, Robby
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be