Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
12.01.2011
YRBSC Racing Team seizoen 2011

Met de start van het nieuwe jaar komt ook het seizoen 2011 steeds dichter bij. Dit houdt in dat ook wij de kalender voor 2011 klaar gestoomd hebben. Via volgende link kunnen jullie een kijkje nemen naar het programma van volgend jaar en alvast jullie nieuwe agenda volschrijven.

RBSC Nieuwjaarsreceptie & Diner

Zoals ieder jaar organiseert de RBSC een nieuwjaarsreceptie en een diner. Dit jaar zullen deze gecombineerd doorgaan op 15 januari in de Sailing Queen te Langerbrugge om 17u00. Een leuke kans om nog eens bij te babbelen tijdens de wintermaanden, maar hier worden vooral ook de RBSC jeugdleden beloond voor hun prestaties en deelnames aan EK's en WK's.
Hopelijk zien we jullie zaterdag talrijk toekomen in Gent en hebben we de kans om even bij te babbelen.
 

Isaf Youth Worlds 2011

Van 7 tot 16 juli vindt er in Zadar (Croatië) het WK Isaf Youth plaats. Ieder land mag per discipline 1 team sturen.
Ben je geïnteresseerd om als Belgisch team mee te strijden in de multihull discipline? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van het KBYV waar je ook het inschrijvingsformulier vindt, opgelet, inschrijven voor 31 januari is wel noodzakelijk.
 

Yachting Awards 2010

Op vrijdagavond 11 februari reikt de KBYV de Yachting Awards 2010 uit. Voor de categorieën Yachtman, Yachtwoman, Yachting belofte en Yachting manager wordt er per SMS gestemd. Meer info hierover vindt u op de KBYV site.
Alvast een tip om te stemmen: onze geliefde trainer en schipper Sebbe is genomineerd in de categorie Yachtman.
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be