Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
21 januari 2011
Zeilschool Heusden

Beste leden en zeilers,

Momenteel gaan we met de zeilscholen (kust en Heusden) van de RBSC al naar de 200 inschrijvingen voor 2011. Het doet ons een groot plezier dat de leden hun inschrijvingen zo spontaan binnen komen. Nog een 10 tal dagen kan van dit voordeel gebruik gemaakt worden. Zoals alle voorgaande jaren kunnen ook niet-leden vanaf 1 februari inschrijven.

Graag willen wij aan iedereen meegeven dat tijdig in schrijven toch belangrijk is daar wij hebben gemerkt dat sommige weken zeer snel volzet waren in 2010.

Alle inschrijvingen gebeuren nog steeds via onze website.

Indien U nog geen lid bent van de RBSC maar dit toch wenst te worden dan kan U ook meegenieten van de 20% korting op de prijs van een zeilstage. Indien U hiervoor interesse zou hebben dan kan U contact opnemen met ons secretariaat.

Te Heusden blijven wij ons focussen op het vormen van een beginnend zeiler tot en met gevorderde stuurman. Dit zowel op één -als tweemansboten. Alle deelnemers zullen gebruik maken van boten in perfecte staat die niet ouder zijn dan 2 jaar. Onze lessen basis vanaf 8 jaar gaan door op Optimist en Catsy. Vanaf 13 jaar (afhankelijk van de grootte van de deelnemer) kan men overstappen naar Laser, RS Feva of 420.

Voor meer informatie betreffende onze jeugdstages kan U steeds terecht op onze website. Voor bijkomende vragen kan U mailen naar Teun.

Graag kijken wij er alvast naar uit om U deze zomer op één van onze basissen te mogen ontvangen.


Het RBSC team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be