Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
14 februari 2011
Weekend in het teken van de Optimist klasse en onze Youth

Beste leden,

Vorig weekend hadden we een mooie tweedaagse te Heusden. Op zaterdag weren er een 35 tal optimisten te gast voor een training. Onder hen ons “team 2 Optimist” bestaande uit 8 wedstrijdzeilers. Er werd ’s morgens technisch getraind in 3 verschillede groepen en in de namiddag lag het accent op tactiek door middel van wedstrijden in één grote groep.

Daaropvolgend hadden we op zondag de eer de eerste nationale wedstrijd te organiseren van het jaar met daaraan gekoppeld het benjamin criterium voor Optimist. Zo’n 38 Optimisten -en 4 Splashzeilers hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd. Zij vaarden allemaal 5 reeksen onder het wakende oog van Paul Charlier. 2 daarvan werden ’s morgens afgewerkt voor de middagpauze. Ons gezellig clubhuis met openhaard was een hartverwarmend moment tijdens die pauze.

Als medewerkers mochten wij die dag rekenen op : Chantal & Paul Charlier, Marc de Pauw, Michou & Luc Dumonceau, Christiaan van Eenghem en Denis Hellebuyck. Graag wil langs deze weg nogmaals hen bedanken voor deze fantastische hulp. De waarheid moet gezegd worden daar het zonder hen niet mogelijk is dergelijke wedstrijden te laten doorgaan.

Uitslagen en foto’s kan je bekijken via deze link.
 

Bericht aan de vissers

Op 13 maart 2011 zal men voor een paardencross over een stuk van onze club moeten gaan.


Graag die dag niet vissen tussen de skischans (kant Hooistraat) en de poort die uitkomt aan restaurant “Stapsteen”. Wij vragen U dit ter bescherming van jullie materiaal.

Zowel de dagen vooraf -als nadien kan er op deze strook gevist worden.


Graag wil ik U reeds danken voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be