Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
15.03.2011
Deelname programma 2011

We hebben nog niet van iedereen het inschrijvingsformulier terug gekregen om jullie deelname te bevestigen aan het Youth RBSC Racing Team. Vergeten jullie dit niet dringend door te sturen? Het is voor ons zeer belangrijk om te weten hoeveel mensen er zullen deelnemen, vooral voor de paasstage, zodat we alles goed kunnen voorbereiden. We kunnen jullie voor de Paasstage al een klein tipje van de sluier lichten over de trainers. Uiteraard zullen jullie allergeliefde toptrainers :-) Bas en Laurent aanwezig zijn. Bovendien zal Sebbe Godefroid er ook de ganse week zijn om jullie te trainen en dan last but zeker niet least: internationaal topzeiler Mischa Heemskerk komt jullie ook vertellen wat de trukjes zijn om tot de wereldtop door te stoten.

Voor zij die het formulier niet meer zouden hebben:

Naam en voornaam:
Straat en huisnr.:
Gemeente en postcode:
Gsmnummer:
Gsmnummer ouder(s):
Emailadres:
Emailadres ouder(s):
Geboortedatum:
Deelname aan Juniors of Youth trainingen?:
Indien Youth, deelname aan Paasstage? JA/NEE:
Aanwezig 1 april, aantal:
Eventueel spaghetti op 1 april?:

INDIEN JE DIT NOG NIET GEDAAN HEBT, GELIEVE DIT DRINGEND INGEVULD TERUG TE STUREN.

 

Deelname Eurocat in Carnac

Het weekend van 1 mei, om meer precies te zijn van 29 april tot 1 mei, staat de Eurocat in Carnac (Frankrijk) op het programma. Het gemakkelijkste zal zijn om op donderdag 28 mei toe te komen in Carnac, zodat je nog kan inschrijven en op donderdagavond of vrijdagmorgen de boot kan klaarmaken.
Alle informatie over de wedstrijd vind je via volgende link.
Er is een leuk hotel/appartementencomplex in de buurt van het strand waar we elk jaar al allemaal samen verschillende kamers gehuurd hebben. De kamers zijn 4 persoons kamers in de residentie MaƩva in Carnac. Reserveren kan via mail naar cko@maeva.com, vermeld zeker ook dat je deelneemt aan de Eurocat.

Laurent en Bas zullen ook meegaan naar Carnac met 2 motorboten om jullie zo goed mogelijk te coachen. We begeleiden jullie de ganse dag op het strand en op het water, 's avonds zorgen we, zoals de jaren voordien, niet voor begeleiding. Zeker voor de jonge kinderen zullen er dus ouders mee moeten gaan.

Om alles vlot voor te bereiden zouden we jullie graag vragen onderstaand formulier ingevuld terug te sturen indien je interesse hebt om naar Carnac te gaan. Dus ook invullen als je nog niet 100% zeker bent, maar misschien mee gaat.

Deelname Eurocat: ZEKER / NOG NIET ZEKER
Naam zeil(st)er(s):
Aantal ouders die mee gaan of kunnen:
Eigen vervoer: JA/NEE
indien ja, vrije plaatsen?:
Trekhaak op wagen: JA/NEE
Logement reeds gereserveerd: JA/NEE
Eventuele nog vrije plaatsen op de kamer?:
Opmerkingen of eventuele reeds gemaakte afspraken:


Gelieve dit voor 25 maart terug te sturen.


Bedankt,

Veel sportieve groeten,

Laurent, Patrick en Bas
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be