Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
25 maart 2011
Nationale wedstrijd Heusden

Beste leden,

Vorig weekend was het prachtig weer maar helaas liet de wind ons op zondag in de steek voor onze nationale wedstrijd Laser. Iedereen tuigde onder een stralende hemel zijn Laser op met een toch(voor de tijd van het jaar) warmte gevend ochtendzonnetje. Puur genieten! Rond 10h30, het normale startmoment, zaten velen reeds op het terras van de club gezellig te genieten van een drankje en dit bij sommigen al in korte mouwen. Helaas werd om 13h30 na het eten de uitstel boven de A gehesen wat bij iedereen deed beseffen dat dit helaas het einde van de wedstrijd betekende.


De zaterdag ervoor hadden de zeilers die de cursus A-brevet volgen meer geluk. Zij konden ‘s middags na een stevige brok theorie zeilen in ideale omstandigheden.

Komend weekend zijn zij terug aan de slag op zaterdag. In de morgen hebben ze hun examen theorie en ’s middags gaan ze terug hun praktijk wat verder gaan oefenen. Hopelijk mogen zij alle 10 slagen voor hun theorie komende zaterdag. Examen praktijk staat geland op 2 april.

Dit weer geeft bij velen kriebels om terug op het water te kunnen. Komende zondag geven ze alvast mooi weer om je boot een eerste keer in te varen dit jaar.
 

Hopelijk zien we jullie allemaal op of rond het water!
 

Zeilschool

De Paasvakantie komt sneller dan verwacht dichterbij. Bij velen is dit het moment (zeker met zo’n weer) plannen te maken voor de zomervakantie.


Zoals voorgaande jaren kan U uw kinderen in onze zeilschool te Heusden inschrijven. Onze gemotiveerde -en erkende monitoren zullen jullie kinderen een leerrijke -maar ook zeker fantastische vakantie laten beleven.
 

Voor bijkomende vragen kan U steeds mailen naar teun@rbsc.be of bellen naar 0477 / 77 56 68.

Graag kijk ik uit naar jullie inschrijving

Met vriendelijke groeten
 

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven