Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
1 april 2011
Start zomerseizoen

Officieel start het RBSC-zomerseizoen op 15 april maar de eerste zomerligplaatshouders kwamen al terug toe in hun vertrouwde thuishaven. Uiteraard zijn jullie al van harte welkom om het seizoen weer in te zetten. We zouden jullie wel willen vragen om enkele dagen voor aankomst jullie komst aan te kondigen zodat we de ligplaats kunnen vrij maken. Dit kan op het nummer 050-544 903.

Nieuwe openingsuren

Vanaf vandaag staan we weer dagelijks paraat van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:00. Tijdens deze uren wordt ook de dieselpomp bediend.

Citymesh abonnement

Net zoals vorig jaar krijgen jullie weer gratis draadloos internet aangeboden. Het WIFI netwerk van Citymesh kan gebruikt worden nadat jullie de persoonlijke login-code hebben opgehaald in het havenkantoor. Bewaar deze code goed want het aantal is beperkt tot één per boot.

Start nieuwe campagne van Michel Kleinjans

Michel Kleinjans die een tijdje terug nog gastspreker was op een geslaagde clubavond in Alberta zal de RBSC-kleuren opnieuw gaan verdedigen op het hoogste niveau. Eerstdaags komt zijn in Nieuw-Zeeland gebouwde Class 40 toe in Zeebrugge. De Normandy Channel Race wordt de eerste wedstrijd. Uiteindelijk doel ... een tweede deelname aan de Global Ocean Race dit keer met met z'n Kiwi 40FC.
We wensen hebben alvast succes met zijn campagne!
 

Code april

De code voor de maand april is 8264 (+ belletje)

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven