Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
15.04.2011
Nog 3 dagen

Binnen 3 dagen is het zo ver en start de Paasstage! Als we de meteo mogen geloven, ziet het ernaar uit dat we een zonnige week tegemoet gaan.
Wij zijn alleszins nog volop bezig met de voorbereidingen en alle clubboten perfect in orde te zetten. Vanaf dit jaar zal iedereen die een clubboot (Dragoon) gebruikt, een vaste boot met volledige uitrusting toegewezen krijgen voor het ganse jaar. We verwachten van jullie dat jullie goed zorg zullen dragen voor je boot, de zeilen, spi, schoten etc. De RBSC zal instaan voor eventuele schade bij ongelukken alsook voor reservemateriaal. Let wel op, als we merken dat hier misbruik van gemaakt wordt of dat er niet genoeg zorg wordt gedragen voor het materiaal, dan zullen de voorwaarden voor dat team veranderen. Dit wil zeggen dat we dan een contract zullen opstellen waarin zal staan dat de zeilers zelf voor het materiaal en schade moeten instaan. We hopen uiteraard dat dit niet nodig zal zijn en dat jullie allemaal goed voor het materiaal zorgen!

Geniet alvast van het mooie weer, en tot maandag!

Met sportieve groeten,

Laurent, Patrick en Bas


 

Jaarlijkse Youth vergadering 1.04.2011

Wie er niet bij kon zijn op de jaarlijkse Youth vergadering van twee weken geleden, kan hier nog steeds de samenvatting nalezen.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven