Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
18 april 2011
Start van het seizoen

De zomer is in het land.
Een mooiere start van het seizoen konden we ons niet voorstellen. Heel wat ligplaatshouders brachten hun boot weer tot in Zeebrugge en zij die hun schip vaarklaar hebben kunnen al genieten van prachtige vaaromstandigheden.
Voor zij die nog moeten toekomen willen we nog een keertje vragen om ons VOORAF op de hoogte te brengen. Enkel zo kunnen we garanderen dat de ligplaats vrij is bij aankomst. Het telefoonnumer: 050-544 903.

 

Toervaart

Binnenkort gaat de jaarlijkse toervaart weer door. Er wordt koers gezet richting Nederland. Intussen staat ook het programma vast.
Donderdag vaart de vloot vanuit de thuishavens naar Wemeldinge waar overnacht wordt. Vrijdag zal de tocht worden verdergezet tot in Port Zélande op het Grevelingenmeer. Zaterdag wordt naar St-Annaland gevaren met een aperostop in Bruinisse.
Vooraf inschrijven via info@rbsc.be is de boodschap.
 

FunRace op 14 mei

"DE" recreatieve wedstrijd bij uitstek.
Heeft u nog nooit eerder aan wedstrijd deelgenomen? Perfect! Dan is dit de gelegenheid! "Een eenvoudig parcours, een sfeer waar plezier beleven belangrijker is dan winnen en een leuke dag op het water" dat is wat je mag verwachten van de FunRace 2011. Een leuke gelegenheid om vrienden op te trommelen of een gelegenheidscrew te vormen met de pontongenoten! 

Voor het hernieuwen van de CR meetbrief: www.cruiserrating.be 
Voor zij die nog niet eerder de meetbrief aanvroegen staan we steeds paraat om de aanvraag te verzorgen. Deze aanvraag duurt slechts enkele minuten en voor de prijs van € 15,00 bekom je een meetbrief waarmee je het ganse seizoen aan allerhande wedstrijden kan deelnemen.  

Openingsdrink op 14 mei in Clubhouse Alberta

Ook op 14 mei zijn jullie van harte uitgenodigd op de openingsdrink die doorgaat in Clubhouse Alberta. Een drankje wordt jullie aangeboden en het zal ongetwijfeld weer een gezellig weerzien worden met de andere leden. Noteer alvast in de agenda zaterdag 14 mei openingsdrink vanaf 19:00 in Clubhouse Alberta.

Funny menu op 14 mei

Om de honger te stillen na een dag op het water tijdens de Funrace en als aansluiting op de openingsdrink biedt Clubhouse Alberta op 14 mei de "Funny-menu". Voor de prijs van €30,00/pers krijgen jullie een voor- en hoofdgerecht aangeboden. (drank is niet inbegrepen)
Alberta zal weer aardig gevuld zijn die dag dus vooraf reserveren is een must! Dit kan via havenmeester@rbsc.be .

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven