Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
5 mei 2011
Algemene Vergadering + Aperitief & BBQ RBSC het Zoute

Aanstaande zaterdag 7 mei is er onze jaarlijkse Algemene Vergadering. Dit jaar heeft onze basis in Het Zoute de eer om deze te organiseren.

Na de vergadering, rond 19u, wordt er een aperitief aangeboden door het bestuur waarna we jullie graag uitnodigen voor een BBQ in ons clubhuis in het Zoute.

Het is de eerste BBQ van het jaar in Het Zoute dus we hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen, Sven en z'n team zullen alvast voor een heerlijke BBQ en de nodige ambiance zorgen!

Inschrijven kan via info@rbsc.be en via storting op rek nr. 290-0539350-51 van de RBSC met vermelding van uw naam. prijs: 30€ pp drank niet inbegrepen.

Youth Mcdonalds Sailing Day

Dit jaar is er een extra reden om ook alle RBSC kinderen mee te brengen tijdens de Algemene Vergadering, want dan organiseren wij, samen met McDonalds, de YOUTH McDonalds Sailing Day.

Alle Kinderen tussen 10 & 18 jaar krijgen de  kans om eens mee te varen op een Tornado. Onder andere Sebbe Godefroid zal met de kinderen meevaren.
 
Alle RBSC kids kunnen inschrijven, een unieke kans!  Inschrijven kan tot 5 mei via mail naar laurent@rbsc.be  De Tornado's staan klaar tussen 13u en 18u. Na inschrijving zal Laurent het specifieke tijdstip doorsturen waarop je kan varen.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven