Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Inschrijvingen wk dart 18

Beste leden en vrienden ,

Beste Dartisten ,

Momenteel zijn we een 70-tal boten ingeschreven en bij deze wil jullie verwittigen dat vanaf 15 mei , het inschrijfgeld stijgt . Dus voor jullie die nog niet zijn ingeschreven surf naar www.dart18worlds2011.com en probeer dit nog te voldoen om van de lagere inschrijfkosten te genieten . Een volledig programma met zeilen , sociaal gebeuren krijgt vorm . We kunnen alvast meedelen dat er al 8 verschillende nationaliteiten meedoen waarbij de top van de dart 18 klasse . Hopelijk kunnen we nog veel belgen verwelkomen !!

 

 

Zeeschelde en Raid 1

Op 21 mei organiseert onze basis van Duinbergen voor de zoveelste keer de Zeeschelde , vorig jaar zijn de deelnemers tot in de schelde gevaren met een stop op de hoge platen van Breskens . Dit jaar is het doel hetzelfde en meedoen is de boodschap want het is eens een andere ervaring . Surf naar onze site www.rbsc.be onder de rubriek wedstrijden om zich in te schrijven en dit voor organisatorische redenen , bedankt .

Na vorig jaar bij onze uitstappen eens walcheren te hebben aangedaan en Bredene , kiezen we dit jaar voor een relaxere uitstap richting Nederland met een stop in één van de strandpavillioenen om daar rustig te kunnen dineren . Het doel is een gezellige uitstap te houden onder vrienden onder begeleiding . Om een overzicht te hebben zou het ook leuk zijn dat we weten met hoeveel we zijn , dus misschien ook even melden op de website onder de rubriek wedstrijden .

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven