Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
16 mei 2011
Verslag vrijdagavonddrink

Beste Leden,

Vorige vrijdag was het clubhuis voor het eerst open van 17h tot en met 20h tijdens een normale werkweek. Dit bleek een leuk initiatief te zijn waar we met toch al met een 17 personen aanwezig waren. Dit samenzijn kan uiteraard nog veel meer groeien? Sommigen kwamen rechtstreek van hun school/werk en anderen deden dit met een tussenstop. Ik had nadien toch het gevoel dat het weekend voor hen goed was ingezet.

Zoals jullie waarschijnlijk zich nog zullen herinnen uit het vorige schrijven was het thema “bowling”. Joren Van Belle wist de beker en een gratis drankje te winnen met maar liefst een score van 235 punten. Langs deze weg wens ik hem nogmaals te feliciteren met zijn overwinning.

Hopelijk zijn jullie komende vrijdag met nog meer aanwezig. Ook voor de jeugd is dit een leuke en veilige plaats om iets te komen drinken.
Vrienden zijn uiteraard ook welkom!

Watersoprtdag 21 mei 2011

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert BLOSO samen met de federaties de watersportdag. Dit jaar gaat deze door op 21 mei. Uiteraard zijn wij te Heusden ook van de partij om hieraan mee te doen.

Het zou leuk zijn moesten jullie zo talrijk mogelijk komen zeilen die dag als promotie van de zeilsport. Vandaag op 16 mei hebben reeds 29 zeilers zich hiervoor al vooringeschreven.

Indien U niet over een eigen boot beschikt kan U gerust gratis deelnemen aan één van de sessies. Wij starten om 10h en verzorgen begeleiding tot en met 17h. Ook is dit een unieke kans om vrienden/kinderen te laten kennismaken met de zeilsport. Deelnemen kan vanaf 8 jaar tot en met … .
Reserveren kan via teun@rbsc.be. Graag aantal en leeftijd vermelden. Ik stuur U dan zeker een mail terug ter bevestiging.

Daarnaast voorzien wij ook de mogelijkheid tot het nuttigen van een spaghetti tussen 12- 14h. Ook vragen ik dit te bevestigen via teun@rbsc.be . Kostprijs hiervoor is 8€/persoon .

Graag kijk ik er samen met het team van monitoren naar uit jullie van harte te mogen verwelkomen.

Initiatiedag roofvissen

Beste vissers en leden,

Velen onder jullie hebben het waarschijnlijk al gehoord maar op 5 juni organiseren we te Heusden (Damslootmeer) in samenwerking met de “Goeie Vangst” een initiatiedag roofvissen . Uiteraard kunnen ook karpervissers hieraan deelnemen.

Wat wordt jullie die dag aangeboden:
• Vissen uit een motorboot en/of bellyboat
• Uittesten van hengels en molens
• Verschillende soorten aas leren gebruiken en uittesten
• Verschillende standjes met materiaal.
• BBQ of een belegd broodje.


Aanvang van deze fantastische dag: 10u tot en met 17u

Kostprijs voor de volledige dag:
Met BBQ: 20€ voor leden (30€ niet-leden)
Met belegd broodje: 5€ voor leden (15€ niet leden)


Inschrijven is uiteraard nodig! Dit kan in de winkel “De Goeie vangst” of per mail naarinfo@degoeievangst.be. Dit ten laatste tot 1 juni.

Uit deze newsletter kan U afleiden dat U met uw visvergunning van een gereduceerd tarief kan genieten. Graag vraag ik U dit vermelden bij uw inschrijving.

Graag kijk ik alvast uit om U op 5 juni te Heusden te mogen ontvangen.

Indien U bijkomende vragen zou hebben aarzel dan niet te mailen naar teun@rbsc.be.

Daarnaast wensen wij Christiaan een gelukkige verjaardag toe. Hip, hip, … !

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven