Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
24 mei 2011
H2O + wind + RBSC = Extreem Fun

Beste Leden,

Vorig weekend hadden we een fantastisch weekend te Heusden. Maar liefst 87 verschillende kinderen kwamen minstens één uur zeilen (afhankelijk van het aantal vrije plaatsen in de volgende sessie).

Ideale weersomstandigheden en fantastische monitoren (Flor, Eurydice en Simon) zorgden ervoor dat iedereen het meer dan naar zijn zin had. Ik vermoed dat velen de weg naar onze zeilschool zullen gevonden hebben komende zomer.

Foto’s van deze leuke dag kan je bekijken via deze link.

Op zondag was er training met veel meer wind. Onze enthousiaste Youth was niet te stoppen. William bleef maar doorgaan tot een stuk na de video annalyse. Zalig om te zien hij aan het genieten was op de Laser.

Gisteren hadden we onze eerste school voor 2011 op bezoek. Een redelijk winderige dag onder een zon overgoten hemel gaven zeer leuke zeilmomenten voor een sportdag. 44 Leerlingen gingen ’s avonds naar huis met de smile tot achter hun oren en een folder van onze “RBSC zeilschool” in hun rugzak. Ook hiervan zijn foto’s beschikbaar op onze website. Hopelijk mogen de andere scholen die komen in juni rekenen op het zelfde weer.

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven