Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
30 mei 2011
DOUBLE TROUBLE: 'de double handed wedstrijd voor de liefhebbers'

Over iets meer dan een maand is het weer zover! Op zaterdag 2 juli (met zondag 3 juli als reservedag) wordt de DOUBLE TROUBLE gezeild.

CREW:
Twee opvarenden per boot

PARCOURS:
Rond het windmolenpark op de Thorntonbank met start en aankomst voor de kust van Knokke. (+/- 35 Nm)

DEELNEMERS:
Op de eerste editie vorig jaar verschenen reeds 30 schepen aan de start. Het enthousiasme van de deelnemers doet ons hopen dat we dit jaar met nog meer zullen zijn. Alle jachten die een geldige CR brief kunnen voorleggen én zeewaardig zijn kunnen deelnemen. Zowel toer- als wedstrijdschepen zijn van harte welkom.

GEEN OPSPLISTING IN KLASSEN:
Er wordt gezeild in 1 klasse. Iedereen vaart dezelfde baan en er wordt 1 overall klassement opgemaakt. Er wordt gevaren volgens het cruiserrating systeem.

GRATIS LIGPLAATS:
Alle deelnemers krijgen 1 week voor én 1 week na het evenement een gratis ligplaats aangeboden door de Royal Belgian Sailing Club. 
Zo is het ook voor de schepen die niet zeebrugge als thuishaven hebben logistiek haalbaar.

MEER DAN ZEILEN ALLEEN:
De Double Trouble is meer dan enkel de wedstrijd. De sfeer is uniek mede doordat het hier om een double handed wedstrijd gaat. Ook de après-voile is niet vergeten. Alle zeilers en zeilsters worden in Clubhouse Alberta verwacht wanneer ze toekomen. Het "double trouble-menu" stilt de honger en ook de dorst kan gelest worden met een glaasje. Eens alle deelnemers gefinished en toegekomen zijn gaat de prijsuitreiking door.

KORTOM:
Een evenement om in de agenda op te nemen. We verwachten jullie!

INSCHRIJVEN:
Inschrijven kan via de website.

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven