Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Uitnodiging Open BK Multihull

Beste Leden,

Komend weekend 2-3-4 juni organiseert onze basis Het Zoute het Open BK Multihull. De wedstrijd is open voor alle catamaran klasse C1-C3 en C4. Donderdag en zaterdag zijn er gewone “bananen” parcours voorzien, vrijdag is er een lange afstand gepland. Men kan kiezen of men de drie dagen deelneemt of alleen aan de lange afstand, er zijn twee aparte resultaten voorzien!Resultaten van de lange afstand vrijdag avond voor de bbq.
Leden van de BMA voorzien ook een extraatje voor de deelnemers, 3 kleine cursussen – sessies zijn gepland in Het Zoute: Donderdag – vrijdag - zaterdag, telkens 1uur voor de start, “météo sessie” van 15 min door Peter Schell. Vrijdag na de lange afstand en voor de BBQ (rond 17uur), “sessie reglementen” door Miguel en een “sessie tuning” door Nicolas, sessies van telkens 15 min gevolgd door vragen.
Wees zeker niet bang om deel te nemen!
Inschrijven is dus de boodschap, met dank voor de organisators! Link naar de NOR.
Team RBSC.
 

Gaastra North Sea Series

De eerste editie van de GAASTRA North Sea Series was meteen een groot succes. 38 boten hadden zich ingeschreven waaronder heel wat grote namen uit de multihull wereld. Onder zware omstandigheden werden er 4 manches gevaren in beide klasses. Met als winaar in de F18: Darren Bundock en Jeroen Van Leeuwen en in de F16 klasse: Brett Goodall en Celine Van Dooren. Eerste Belgen werden Harry en Damien, dikke proficiat! Er werden prachtige beelden gemaakt door Exqui Sport, de uitzending is gepland op 2 juni, binnenkort ook te zien op onze website. 
Link naar de foto's
Link naar de resultaten.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven