Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
obk multihull afgelopen weekend

beste leden en vrienden ,

het obk multihull afgelopen lang weekend was dan toch een succes , met een veertigtal boten in 3 klassen hebben we donderdag en zaterdag lussen gevaren met weersomstandigheden die nogal hevig werden , vooral de zee kon bij opkomend tij nogal ruw uitkomen . Op vrijdag hebben we dan een long distance gevaren , waar ook hier iedereen blij was bij aankomst op het strand want de zee en wind waren hevig . Zowel de jeugd als de meer geroutineerden trotseerden deze dagen en waren na afloop allemaal tevreden en voldaan . Op vrijdag hadden we dan een bbq met alle zeilers samen en tweemaal een prijsuitreiking , zowel op vrijdag voor de long distance als zaterdag voor het obk multihull . Ook nieuw in de c1 klasse was de vintage klassement voor F18 ouder dan 2008 en dat deed aan de podiumplaatsen blijkbaar veel plezier . Tof om zien en nogmaals bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft aan het evenement zowel op het water als op land en secretariaat . Uitslagen zijn hier te vinden

 

Raid 1 - uitstap

Komende zaterdag zeilen we onze eerste uitstap richting Nederland , een gezellige uitstap , geen wedstrijd met zijn allen . Deze keer zullen we vaarroutes en havens vermijden om zeil te zetten richting Breskens om daar samen aan tafel te schuiven en te eten . Doel zou zijn om te eten in 't Halve Maentje aan Breskens , om voldaan terug te keren richting respectievelijke basissen .

Programma :

- afspraak club rond 9.30 u , briefing om 10.30 u en vertrek om 11 u .

Wat mee te nemen :

- vuurpijlen per persoon , gsm , paddel , 10 m touw , eventueel kompas en wat zakgeld om te eten en drinken , en een goed humeur !

Info en inschrijvingen :

inschrijven : klik hier

info en menu restaurant : klik hier

vele groeten en tot dan

sven

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven