Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
20 juni 2011
Eerste woensdagavond dat we terug samen gaan zeilen

Beste Leden,

De tijd vliegt! De examens zitten er bijna op en de vakantie komt er in een rotvaart aan.

Zoals voorgaande jaren zullen we het woensdagavondzeilen zeker en vast blijven doorzetten. Straffer is zelfs dat we een week vroeger zullen beginnen. Daar na woensdag 29 juni nog weinigen naar school moeten en bij de volwassenen de vakantie voor de deur staat hebben we beslist op deze datum reeds te starten.

Die zelfde woensdag zullen de monitoren te Heusden al van ’s middags aanwezig zijn om planning en andere zaken door te nemen voor de zomer. Nieuwe monitoren laten we kennis maken met het materiaal en het motorbootvaren.

Om 18h plannen we het zeilen tot rond 20h. Daarna hebben we “spaghetti à la RBSC”. Ik hoop al van deze eerste editie een leuke start te kunnen maken voor de rest van deze zomer.

Na vorig jaar te eindigen met 48 zeilers op één avond hopen wij dit te overtreffen in 2011 met meer dan 50. Hopelijk mag ik op al jullie steun rekenen om samen dit fantastische record te overtreffen.

Mogen wij U vragen een bevestiging te sturen voor 28 juni indien U wenst te blijven eten naar teun@rbsc.be. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 8€.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water.

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven