Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
30 juni 2011
We hebben onze start zeker niet gemist

Beste Leden,

De eerste woensdagavondzeilen zit er al op en we staan vlak voor een heel drukke –maar ooohh zo leuke eerste week te Heusden.

We hebben onze start van de zomer zeer zeker niet gemist met meer dan 25 zeilers op het water. Een aangenaam windje met toch wel zachte temperaturen lieten toe om volop te genieten. Ook op het terras dat morgen nu vrijdag voorzien wordt van nieuwe tafels, stoelen en zelfs een lounge hoek was het nagenieten van een drukke dag.

Komende week plannen we terug te starten om 18h en zeilen we tot rond 20h. Daarna hebben we “BBQ à la Chef Wim”. Deze vernieuwde BBQ formule is reeds bij sommigen gekend. Een verfijnd assortiment van salades, krieltjes, vlees gemarineerd door de kok zelf en vers gemaakte sausen worden U die avond aangeboden.

Na deze woensdag een week voor de vakantie al op dit aantal zeilers te zitten hoop ik volgende woensdag in de richting te gaan van de 50 zeilers. Hopelijk mag ik op al jullie steun rekenen om samen dit fantastische record te overtreffen.

Boten van de club kan U best reserveren door middel van een antwoord te sturen op deze newsletter. Beschikbare boten zijn: Optimist (36), RS Feva (3), 420 (1), Laser (2), Catsy (5) en Advance (2).

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor maandag 4 juli indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten en ook het tijdig kunnen marineren van het vlees. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 20€.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven