Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Hobie Nationals / Zwinrace/ Surfclub in nood
Hobie Cat Nationals

Beste leden en vrienden ,

 

Op 16 en 17 juli vind onze nationale kampioenschappen van Hobie Cat plaats in onze basis van Duinbergen , alle types Hobie cat kunnen hieraan deelnemen ( toch bijna ) , een zeer leuke gelegenheid om je te meten in je zelfde klasse tegen andere leden , vrienden , bezoekers ...

Inschrijven kan , via onze site www.rbsc.be , en is voor ons wederom veel aangenamer als we ons kunnen voorbereiden op het aantal deelnemers .

Dus meedoen is de boodschap en vertel het voort

 

Zwin Race anno 2011

Op 21 Juli , ja onze nationale feestdag varen we voor de meer dan dertigste keer onze Zwinrace , een niet te lange wedstrijd richting het Zwin , met daar een versnapering en hapje om dan allen mooi terug te keren naar Knokke .

Het ideale moment om onze Nederlandse schonen te bewonderen op het strand van Cadzand , maar natuurlijk ook om super te zeilen in een zeer leuke sfeer , vorig jaar waren we met een zestigtal boten en willen dit nu nog verbeteren !

Houden jullie van fun zeilen , of wedstrijdje zeilen , het kan allemaal op die dag , schrijf jullie ook op voorhand in via de site , dan kunnen we alles in goede banen leiden .

Onze basis van Duinbergen zal dit jaar instaan voor de organisatie , maar inschrijven kan op de respectievelijke basissen , daar wij in het Zoute nogal in de weer zullen zijn met de voorbereidingen van het WK DART die twee dagen later begint . Prijsuitreiking ook te Duinbergen

Ik reken op jullie deelname...

Surfers Paradise in nood door wetgeving


Zondag wordt er een "de ketting van de hoop"gemaakt rond Surfers Paradise , een actie om Surfers Paradise te redden van de (mogelijke) afbraak.
Afspraak zondag 3 juli om 17 uur op het Van Bunnenplein te Knokke-Heist of om 17.30h aan Surfers Paradise. Vanaf het Van Bunnenplein wordt gewandeld tot aan Surfers Paradise om daar een menselijke ketting van de hoop beschermend rond Surfers Paradise te maken met alle aanwezigen.
Hopelijk kunnen we op zoveel mogelijk aanwezigen rekenen, we willen bij deze ook vragen om massaal onze petitie te ondertekenen
http://www.tekendezeepetitie.tk/

gelieve deze mail zoveel mogelijk te verspreiden aub, we rekenen op jullie, laat ons tonen dat we met zijn allen niet alleen Surfers Paradise willen behouden, maar dat we achter ALLE surfclubs langs de Belgische kust
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven