Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
7 juli 2011
Nieuwe paragraaf

Beste Leden,

Wat een topweek te Heusden!
60 kinderen in de zeilschool en op woensdagavond zeker meer dan 45 zeilers ( maar helaas geen 50 :-( ). Aanvankelijk zag het er naar uit dat we meer dan 60 zeilers gingen hebben maar door de toch redelijke wind hebben de jongste afgehaakt. Achteraf bleek dat ze ongelijk hadden daar de wind iets was afgenomen ten opzichte van de namiddag.

Foto’s van deze fantastische avond vindt U via deze link. Inclusief zijn de foto’s van een super BBQ (bedankt Wim) als ik mag afgaan op iedereen zijn lovende woorden.

Boten van de club kan U best reserveren door middel van een antwoord te sturen op deze newsletter. Beschikbare boten zijn: Optimist (36), RS Feva (3), 420 (1), Laser (2), Catsy (5) en Advance (2).

Volgende week is uiteraard terug het woensdagavondzeilen. Nadien is er Stoverij met frietjes voorzien.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor maandag 11 juli indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten en ook het tijdig kunnen opzetten van dit stoofpotje. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 12€.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nogmaals een super avond te worden!

Zeker het vermelden waard is de prestatie van Evi Van Acker. Zij staat op het moment dat ik dit aan het schrijven was 1ste op het EK te Helsinki. Evi, wij hebben er vertrouwen in dat je dit tot een goed einde brengt. Even tussen Evi en mijzelf … . Indien je niet eerst wordt ga ik samen met jouw enkele rondjes lopen rond de watersportbaan in mijn voor jou bekende loopbroek. Dus ga er maar voor zou ik zeggen!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven