Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
11 juli 2011

Beste leden,

Velen onder jullie genieten nog na van de succesvolle Lazy Sunday en we willen jullie graag al uitnodigen voor de volgende activiteit die doorgaat over precies één maand.

Tijdens het verlengde weekend van 13, 14, en 15 augustus gaat de Sortie d' été door die ons tot in Ramsgate zal brengen.

Intussen schreven 19 schepen zich in en zijn we met 60 deelnemers. De schepen variëren tussen 7 en 18 meter lengte en het gaat om zowel motor- als zeilschepen.

We zouden jullie willen vragen het PROGRAMMA even te bekijken. Dit kan als pdf worden gedownload via de voorgaande link.

Verkort ziet het programma er als volgt uit:

  • Vrijdagavond mogelijkheid tot diner in Alberta (ruim vooraf reserveren noodzakelijk!)
  • Zaterdagochtend vertrek naar Ramsgate vanuit Zeebrugge
  • Zaterdagnamiddag of avond aperitief / drink in Royal Temple Yacht Club
  • Zondagochtend ontbijt (english breakfast) in Royal Temple Yacht Club
  • Zondagavond diner in Ramsgate Tandoori
  • Maandagochtend vertrek naar Zeebrugge

Jullie kunnen alle praktische info in het programma terug vinden. Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie ons steeds bereiken op 050-544 903 of even binnenlopen in het havenkantoor.

Intussen houden we contact met de jachthaven van Ramsgate zodat we de nodige ligplaatsen kunnen laten voorzien. Ook voor de catering (ontbijt in Royal Temple Yacht Club en diner in Ramsgate Tandoori is het belangrijk een idee te hebben van het aantal deelnemers.

We zouden jullie uitdrukkelijk willen vragen vooraf in te schrijven.

Voor het diner op vrijdagavond in Alberta (à la carte) dient appart te worden gereserveerd. Dit kan rechtstreeks op het nummer 050-544 197.

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven