Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Delphis Dart 18 Worlds 23-29 juli 2011 / Basis Het Zoute

Beste Leden ,

Zoals jullie al hebben vernomen begint komend weekend het Delphis Dart 18 World Championship. Zaterdag en zondag staan in het teken voor het opmeten van de boten en aankomst van de verschillende deelnemers uit 9 verschillende landen, vanaf maandag tot en met vrijdag zijn er twee reeksen per dag geplant. 86 teams zijn er momenteel geregistreerd en er komen er zeker en vast nog bij, wel kunnen we nu al zeggen dat de Belgische deelnemers de grootste vloot vertegenwoordigen!! Waarop wij natuurlijk heel fier zijn, en allemaal RBSC leden…
Natuurlijk blijft onze basis voor de niet deelnemers normaal functioneren, het zal natuurlijk wel een mooi spektakel zijn om de wedstrijd te volgen, dit kan live op het strand via de verschillende schermen in de tent, met een live tracking systeem maar ook kun je bovenop onze uitkijktoren, die voorzien is van verrekijkers, het ganse spektakel volgen op zee.
Ook zijn wij up to date met de hedendaagse technologie en zullen we regelmatig twitteren op de website zodanig dat de thuisblijvers ook op de hoogte blijven.
Het zal een ganse week vol sfeer zijn met natuurlijk een hoog competitie gehalte . Iedereen is uiteraard welkom om mee te genieten en de sfeer op te snuiven van deze competitie.
We wensen jullie veel surf en kijkgenot, hopende jullie in de komende dagen te mogen verwelkomen in Het Zoute.

Tot op het strand.

Team Worlds 

www.dart18worlds2011.com
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven