Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
21 juli 2011
Woensdagavondzeilen

Beste Leden,

Ondanks dat Heusden gisteren bijna niet anders dan regen kende en men aan de kust in zwembroek en bikini (of nog iets minder) op het strand lag waren er toch meer dan 40 mensen afgezakt naar ons gezellig clubhuis. Wel niet iedereen had zin om op het water te gaan in de regen en op de koop toe zo goed als windstil maar dit wist zeker de pret niet te bederven. Voor volgende week zien de weersvoorspellingen er al terug beter uit. Als ik windfinder mag geloven gaan we terug richting de 25 graden en zon.

Volgende week is uiteraard terug het woensdagavondzeilen. Nadien staat er Vol au Vent op het menu.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen uiterlijk op maandag 25 juli indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 12€.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nogmaals een super avond te worden!

12 Uren Race

Binnen een 2 tal weken staat één van onze leukste wedstrijden op het programma.

Deze recreatieve wedstrijd is bijna een must op jullie kalender. Teams kunnen samengesteld worden door jullie of eventueel door ons als je op zoek bent naar iemand om mee samen te zeilen. Dit is nodig om toch deze 12 uur zeilen te overbruggen. Inschrijven voor deze wedstrijd kan je via deze link. Ook zullen de boten van de club beschikbaar zijn zoals op de woensdagavonden.

 

Zeilschool Heusden

De zeilschool van Heusden kent traditioneel rond de Gentse feesten een rustigere periode. Uiteraard kan je nog inschrijven voor onze zeilschool. In Augustus zijn nog enkele plaatsen vrij.

Zij die nog een extra weekje wensen te zeilen kunnen inschrijven via deze link.

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven