Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
28 juli 2011
Woensdagavondzeilen

Beste Leden,

Voor iedereen was het waarschijnlijk op het moment van mijn schrijven een gewone donderdag maar voor mij is het deze avond nog steeds nagenieten van een gezellige woensdagavond te Heusden. Hellaas hadden we maar een 20-tal zeilers. Wel bijna het dubbel was er om te blijven eten wat op een uiteindelijk eens droge avond een zeer gezellige sfeer opleverde. We hadden de eer om de oud -en legendarisch voorzitter van de Laserklasse te mogen ontvangen en dat samen met de huidige voorzitter van die zelfde klasse. Zelfs aan die zelfde tafel zat waarschijnlijk de meest bekende voorzitster van de Optimistklasse. Claude, Sacha en Luc het was leuk jullie samen aan tafel te zien. Samen hebben jullie alle drie een steentje bijgedragen aan mijn actuele zeilkennis en ervaring. Mijn excuses voor dit sentimentele moment dat ik toch belangrijk vindt om te koesteren.

Volgende week is uiteraard terug het woensdagavondzeilen. De meeste mensen zijn terug uit hun vakantie en komen hopelijk terug zeilen. Niets is toch aangenamer dan met een 50-tal zeilers op het water te zitten. Nadien staat er komende woensdag Paella op het menu. Jullie zullen de eer hebben deze ook live te zien bereiden.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen uiterlijk op dinsdagmorgen 2 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 18€.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nogmaals een super avond te worden!
 

12-uren race

Volgend weekend (6augustus) staat één van onze leukste wedstrijden op het programma. Deze recreatieve wedstrijd is bijna een must op jullie kalender. Teams kunnen samengesteld worden door jullie of eventueel door ons als je op zoek bent naar iemand om mee samen te zeilen. Dit is nodig om toch deze 12 uur zeilen te overbruggen. Inschrijven voor deze wedstrijd kan je via deze link. Ook zullen de boten van de club beschikbaar zijn zoals op de woensdagavonden.

Indien je vragen hebt of iemand zoekt om samen te zeilen kan je mij mailen door middel van een replay op deze mail te doen. Met veel plezier zal ik jullie verder helpen.
 

Zeilschool

De zeilschool van Heusden kent traditioneel rond de periode van de Gentse feesten een rustigere periode. Uiteraard kan je nog inschrijven voor onze zeilschool. In Augustus zijn nog enkele plaatsen vrij.

Zij die nog een extra weekje wensen te zeilen kunnen inschrijven via deze link.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water.

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven