Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
5 augustus 2011
Sortie dété 2011: 29 schepen en 114 deelnemers ingeschreven!

Als het weer zal zijn zoals momenteel voorspeld wordt, ziet het er naar uit dat we volgend weekend een ongelooflijke eerste editie van de Sortie d'été zullen gaan beleven!

  • Niet minder dan 29 schepen schreven zich in.
  • 114 deelnemers zijn aangemeld.
  • Als alle schepen achter elkaar zouden worden afgemeerd ontstaat niet minder dan 376,69 meter schip...

Als we de langetermijnvoorspellingen mogen geloven krijgen we stabiel en warm zomerweer. Ja, het bestaat nog!

We zouden alle schippers/eigenaars van de deelnemende schepen willen vragen om ons OP UITERLIJK WOENSDAGMIDDAG 10 AUGUSTUS EEN VOLLEDIGE CREWLIST TE BEZORGEN.  Dit kan gebeuren per mail naar havenmeester@rbsc.be of per fax op het nummer 050-552 605.
Op deze lijst dient u de voornaam en familienaam evenals de geboortedatum te vermelden van iedere opvarende. Verder willen we jullie vragen minstens twee nummers van een mobiele telefoon te vermelden waarop jullie bereikbaar zijn tijdens het weekend van 13 to 15 augustus.

Voor zij die hun schip wensen vol te tanken in voorbereiding van de Sortie d'été staan we klaar van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:30 en dit zowel tijdens het weekend als tijdens de weekdagen. Houd er rekening mee dat het voltanken enige tijd in beslag neemt en tanken bij vertrek op zaterdagochtend dus geen optie is.

Voor wat de navigatie betreft is een recente zeekaart een item dat niet mag ontbreken aan boord. Het is zelfs verplicht een gedrukt én recent of bijgewerkt  exemplaar bij zich te hebben. Voor zij die nog een kaart dienen aan te schaffen: de C30 overzichtkaart "Harwich to Hoek van Holland and Dover Strait" is verkrijgbaar bij Stevenboats voor €29,99 en kan bij hem besteld worden per mail. De kaarten kunnen dan vrijdagavond of zaterdagochtend opgehaald worden in Zeebrugge.

We wensen jullie alvast een prettig weekend en houden jullie volgende week op hoogte met een laatste update.

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven