Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
08.08.2011
Youth Racing Team @ Hobie Europeans

Op het moment van schrijven zijn onze Youth RBSC Racing Team leden aan het zeilen op het Europese kampioenschap in Breitenbrunn, Oostenrijk. Zowel in de Hobie Cat 16 youth klasse als in de Dragoon klasse vechten onze Youth leden voor de beste plaats. Afgelopen zaterdag hebben ze hun eerste manches gevaren en gistren was er te weinig wind en hebben ze niet kunnen varen. Op het moment van dit schrijven zijn ze alweer op het water. De jeugd kampioenschappen duren nog tot en met dinsdag.
Op de eerste dag van het EK vaarden Henri Demesmaeker en Emilie Victor 4 keer een eerste plaats! Laat ons allen samen duimen voor hen en misschien worden zij de volgende Europese kampioenen en nemen ze de beker mee naar de RBSC in België.
Dankzij het Nederlandse jeugdteam zijn alle Dragoons uitgerust met een GPS waardoor we ze live kunnen volgen of na de manche een replay kunnen bekijken.
Via deze link
kunnen jullie de wedstrijden bekijken.
Via volgende link kunnen jullie de uitslagen van alle klasses bekijken.

Nederlands Kampioenschap Hobie Cat

Tijdens het laatste weekend van augustus, 27 & 28, wordt er in Noordwijk, Nederland, het Nederlands Kampioenschap Hobie Cat gevaren. De RBSC zal met een trainer meegaan om jullie te begeleiden. Zowel voor de Hobie Cat 16's als de Dragoons wordt dit een wedstrijd om niet te missen. Er komen verschillende internationale deelnemers en wij hebben het geluk dat Noordwijk dichtbij ligt op nog geen 2,5 uur rijden van hier. Op donderdag en vrijdag organiseren ze ook twee trainingsdagen. De Dragoons van de RBSC worden op donderdag en vrijdag nog wel gebruikt door de scholing, maar er is ook mogelijkheid om voor 75€ daar een Dragoon te huren. Dit wil dus ook zeggen dat je dan geen boot moet trekken en nog gemakkelijker met de auto heen en weer kan. Er is ook een kampeerterrein voorzien waar alle zeilers samen kunnen kamperen.
Laat ons weten wie mee kan gaan met ons naar Noordwijk door ons een mailtje te sturen.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven