Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
11 augustus 2011
Genieten!!!

Beste Leden,

Zalige wind (voor de meer ervaren zeilers) wisten terug meer dan 40 mensen te laten zeilen te Heusden op een woensdagavond. Lekker vliegen over het water zat er voor sommigen zeker in.Foto’s van deze zeer leuke avond kan je bekijken via de link op onze website. Ik denk dat we de komende twee weken toch ons record van 50 serieus moeten kunnen aanvallen en verslaan. Hiervoor reken ik op alle steun van onze leden en kinderen uit onze zeilschool die de smaak van het zeilen te pakken hebben. Ik kijk er al naar uit!

Volgende week is er dan uiteraard terug het woensdagavondzeilen. Niets is toch aangenamer dan met meer dan een 50-tal zeilers op het water te zitten. Nadien staat er komende woensdag een heerlijk scampi gerecht op het menu. We zullen zorgen dat dit niet te pikant zal zijn voor de kinderen.

Uiteraard blijven onze boten van de zeilschool voor dit initiatief gratis ter jullie beschikking. U moet wel hiervoor een reservatie maken via teun@rbsc.be. Hierbij vermelden welk type boot je wens te reserveren + naam van de zeiler(s).

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen uiterlijk op dinsdagmorgen 9 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 15€.

Tijdig reserveren voor het eten is echt een must daar we voor deze week ongeveer een 30 mensen hebben moeten weigeren doordat we anders niet genoeg plaats hadden om iedereen te zetten. Nogmaals mijn verontschuldigingen aan hen die uit de boot zijn gevallen maar we sterven er naar om iedereen zo goed mogelijk te ontvangen.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. We maken er terug een topavond van!
 

We zijn fier op de 54 kinderen die deze week zeilschool volgen daar zij al 4 dagen met harde wind blijven zeilen.

Respect heb ik voor de 54 kinderen die deze week te Heusden een zeilkamp volgen. Dag na dag gaan zij op het water met een toch wel stevige wind. De één moet wel al iets meer gemotiveerd worden als een ander maar toch komen ze met een smile tot achter de oren van het water. Stoere zeemansverhalen volgen al snel op de kant. Gelijk hebben ze om er schep(je) bovenop te doen. Via deze link kan je de foto’s bekijken van deze week. De monitoren en ikzelf zijn alvast zeer fier op deze groep jongeren.

Komende week zijn nog enkele plaatsen vrij in onze zeilschool te Heusden.

Zij die nog een extra weekje wensen te zeilen kunnen inschrijven via deze link.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water.

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven