Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
19 augustus 2011
Woensdagavondzeilen

Beste Leden,

Eindelijk nog eens beter weer dat gisteren afgewisseld werd met ’s avonds een hevig onweer helaas zijn tol eiste voor verschillende mensen. Ook dit heeft tot in de club een impact gehad daar er toch steeds leden zijn die daar vrienden aanwezig hebben. Het eerst niet kunnen bereiken van de daar aanwezige mensen zorgde voor de nodige spanningen. Uiteindelijk bleken zij gevrijwaard van de grote ellende.

Daarnaast hebben we gelukkig een dag eerder wel op woensdag terug leuke avond mogen beleven. Helaas gooide een kleine bui een beetje roet in het eten waardoor vluchten van het terras naar het clubhuis -of tent onvermijdelijk was.

Volgende week is er dan uiteraard terug het woensdagavondzeilen. Het record van 50 zeilers moet en zal er aan gaan! Tijdens het zeilen voorzien we een aperitief van het huis op het midden van het meer op ons gekende vlot. Nadien staat er komende woensdag een heerlijke BBQ op het menu. Wij voorzien een contrefilet en chipolata met een uitgebreide saladbar.

Uiteraard blijven onze boten van de zeilschool voor dit initiatief gratis ter jullie beschikking. U moet wel hiervoor een reservatie maken via teun@rbsc.be. Hierbij vermelden welk type boot je wens te reserveren + naam van de zeiler(s).

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen uiterlijk op dinsdagmorgen 23 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 25€.

Tijdig reserveren voor het eten is echt een must daar we dikwijls mensen hebben moeten weigeren doordat we anders niet genoeg plaats hadden om iedereen te zetten. Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water.

We maken er terug een topavond van!

Stage Optimist en Laser te Duinbergen

Jaarlijks hebben we te Duinbergen als voorbereiding op de Mieke Cleeren Cup een stage voor de wedstrijdzeilers Optimist en Laser. Ook mogen we te Duinbergen aankomend weekend het OBK Laser organiseren.

Via deze link kunnen jullie echt likkebaarden van hun vele prachtige foto’s in ideale omstandigheden.
 

zeilschool

Laatste week komt er helaas al aan voor onze zeilschool. Via deze link kan je de foto’s bekijken van deze week. Ik ben alvast zeer fier op deze groep jongeren.

Nog 3 plaatsen zijn er vrij. Zij die nog een extra weekje wensen te zeilen kunnen inschrijven via deze link.
 

Europe Circuit

Samen met de federatie organiseren we in het weekend van 3 en 4 sepetember een happening omtrent deze boot. Jullie kunnen gratis met deze boot komen varen. Meer informatie kan je bekijken via deze link.

Het belooft een zeer leuke ervaring te worden.

Indien interesse graag mailen naar teun@rbsc.be . Ook kan je via deze link meer info vinden over deze dag.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water.

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven