Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Nog één week te gaan...

Met de vakantiemaanden achter de rug komen er weer enkele mooie wedstrijden aan. Sommigen onder jullie zullen het komende weekend reeds in actie komen tijdens Breskens Sailing. Anderen plannen nog een weekje rust in.

Tijdens het weekend van 2-3-4 september hebben jullie alle reden om het Light Vessel Weekend in de agenda te noteren.

Of u nu een fervent IRC-zeiler bent en wil strijden voor de titel van "belgisch kampioen IRC 2011" of een CR-zeiler voor wie de cruiserrating de voorkeur geniet: de Royal Belgian Sailing Club stelt alles in het werk om er een geslaagd event van te maken.

De wedstrijden worden georganiseerd door een uitgebreid en ervaren team hetgeen moet zorgen voor een vlekkeloos verloop waar zeilplezier centraal staat.
Vrijdagavond starten alle klassen vanuit Breskens om voor de kust van Knokke te finishen. Een frietkraam bij het havenkantoor staat klaar om de honger te stillen.
Zaterdag en zondag hebben IRC en CR een afzonderlijk programma. De CR-zeilers varen een middellange baan voor de belgisch/nederlandse kust. De IRC-vloot zeilt beide dagen windwardleewardraces voor de kust van Knokke.
Het Light Vessel weekend biedt meer!
Op zaterdag worden de zeilers bij Clubhouse Alberta verwacht. De DJ van dienst luistert het geheel op terwijl de Alberta crew weer voor een culinaire verwennerij zorgt. (Reserveren voor het diner via info@rbsc.be)
Op zaterdag- en zondagochtend staat het ontbijt klaar bij het havenkantoor.

Ontspanning genoeg dus maar op het water staat er heel wat op het spel.
Zo wordt tijdens het Light Vessel weekend beslist wie zich de nieuwe belgisch kampioenen IRC mogen noemen.
Ook voor het Open Noordzeekampioenschap en en de Trophée Gaëthan Janssens van de UNCL is deze wedstrijd selectief.
Maar wees gerust: ook in de CR klassen zal er worden gestreden want ook daar zijn er heel wat gegadigden die de titel mee naar huis willen nemen.

Kortom zowel voor de IRC klassen als voor de cruiserrating klassen staat de Royal Relgian Sailing Club klaar om er een intensief zeilweekend van te maken waar zeilplezier centraal staat. Zorg er voor dat je er bij bent en schrijf je nu in via de website!
 

OPGELET: De plaatsen voor de busdienst die de zeilers op vrijdagavond om stipt 17:00 vanuit Zeebrugge naar Breskens brengt zijn beperkt!
U kan uw plaatsen reserveren  aan € 6,00/persoon via info@rbsc.be of per telefoon op het nummer 050-544 903.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven