Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
26 augustus 2011
Record scherper gesteld naar 53 zeilers

Beste Leden,

Niet te geloven maar het record van 2010 heeft er moeten aan geloven. Ik ben op een bepaald moment beginnen tellen en kwam aan het cijfer van maar liefst 53 zeilers op het water. Velen wisten mij te zeggen dat ze er nog meer hebben geteld maar ik hou het officieel op 53. Volgend jaar 60?

Foto's van deze gezellige avond kunnen jullie bekijken via deze link

Volgende week is er dan uitzonderlijk terug het woensdagavondzeilen maar dan voor één keer op dinsdag 30 augustus. Dit doen we om de kinderen de dag na het zeilen nog een wat rust te gunnen alvorens terug naar school te gaan .Hopelijk mogen we onze jeugd nog één keer zeer talrijk aanwezig zien alvorens zij terug op de schoolbanken moeten gaan zitten. Nadien staat er een ribbetjes night op het menu. Wij voorzien ribbetjes à volenté met een lenteslaatje. Twee verschillende bereidingen zal Wim voorbereiden (met kruidenboter van de chef en gelakte oosterse wijze).

Uiteraard blijven onze boten van de zeilschool voor dit initiatief gratis ter jullie beschikking. U moet wel hiervoor een reservatie maken via teun@rbsc.be. Hierbij vermelden welk type boot je wens te reserveren + naam van de zeiler(s).

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen uiterlijk op maandagmorgen 29 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 20€.

We maken er terug een topavond van!

Europe Circuit

Samen met de federatie organiseren we in het weekend van 3 en 4 september een happening omtrent deze boot. Jullie kunnen gratis met deze boot komen varen. Meer informatie kan je bekijken via deze link.

Het belooft een zeer leuke ervaring te worden.
 

Zeilschool

Helaas is het vandaag de laatste dag van onze zeilschool. Via deze link kan je de foto’s bekijken van deze week. Ik ben alvast zeer fier op deze groep jongeren.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water.

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven