Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
2 september 2011
Genisol Light Vessel Weekend update

Last minute update:

 1. De Sailing Instructions voor het Genisol Light Vessel Weekend staan online en kunnen als PDF gedownload worden via de volgende LINK.
   
 2. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de bus die stipt om 17:00 vetrekt vanuit zeebrugge. Mail voor reservatie naar info@rbsc.be
   
 3. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het diner op zaterdagavond. Vol is vol dus reserveren via info@rbsc.be is de boodschap.
   
 4. Meteo update van vrijdagmiddag 12:00:
  Deze namiddag is het overwegend zonnig, met tijdelijk enkele wolkenvelden. De maxima liggen rond 24°C. Matig zicht op zee, matig tot goed aan de kust. De wind waait matig (3 à 4) uit ZW, ruimt naar WZW en neemt toe tot matig (4).
  Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt en droog. Er vormt zich nevel en boven land plaatselijk ook mist. Het kwik zakt tot 15°C. Matig, plaatselijk slecht zicht. De wind waait matig (3 à 4) uit WZW, krimpt naar Z en neemt af tot matig (3).
  Morgen is het eerst nog zonnig. Als snel ontstaan er stapelwolken en kan er plaatselijk een bui vallen. 's Avonds worden de buien heviger en kan het onweren. Ook in de nacht van zaterdag op zondag onweert het nog. Daarbij kan er plaatselijk veel regen vallen op korte tijd en zijn er windstoten mogelijk. De maxima liggen rond 24°C. Matig zicht tijdens de buien. De wind waait matig (3 à 4) uit ZZO, ruimt naar WZW en neemt toe tot matig (4).
  Zondag is het zwaarbewolkt met in de voormiddag nog kans op felle buien, mogelijk met onweer. In de namiddag zijn er tussen de buien door wat meer opklaringen. Maxima rond 20°C. Matig zicht tijdens de neerslag. De wind waait matig (4) uit WZW en krimpt naar ZW.

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven