Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
12 september 2011

Beste leden,

Het seizoen 2011 was nu niet bepaald een seizoen dat ons zal bijblijven omwille van het mooie weer. Integendeel, we kregen geregeld met een te winderige en vochtige periode af te rekenen.

Dit neemt echter niet weg dat we er op 24 september een spetterende dag van gaan maken! Een dag waarop zowel de jachten als de catamarans hun clubkampioenschap zeilen. (In het geval er op zaterdag 24 september niet gevaren kan worden wordt het clubkampioenschap verplaatst naar zondag 25 september.)

"Eén groot clubkampioenschap, één groot zeilfeest!"

Hoe ziet deze dag er uit voor de jachten en hun crew?

  • 09:00 - 09:15: Registratie in het havenkantoor
  • 09:30            : Briefing bij het havenkantoor
  • 11:50            : Waarschuwingssignaal voor de jachten
  • 19:30            : Diner op de beachclub van Het Zoute                                                                          Prijsuitreiking tijdens het diner

De wedstrijd wordt gezeild voor de kust van Knokke. Aangezien de voorbije parcours in de smaak vielen bij de CR-zeilers zal een vergelijkbare baan gevaren worden. Geen te korte rakken met toch voldoende variatie in de baan én uit te zeilen door de grotere en kleinere schepen. De keuze van het parcours gebeurt in functie van de omstandigheden maar jullie mogen een lengte van 12 tot 14 Nm verwachten met start en aankomst voor Knokke.

De rangschikking gebeurt op basis van de Cruiser Rating (CR) met een apart klassement voor de sologezeilde schepen. Er is dus een rangschikking in full crew én een ranking in de soloklasse.

Inschrijvingsgeld: € 55,00 met diner voor 2 personen inbegrepen.

Extra diner's kunnen gereserveerd worden aan € 20,00/persoon via info@rbsc.be

Inschrijven via de website is de boodschap en maak er samen met de andere RBSC-leden een spetterend clubkampioenschap 2011 van.

De RBSC heeft alleszins alles in het werk gesteld om er een onvergetelijke dag van te maken!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven