Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
19 september 2011

Beste leden en vrienden ,

Misschien hebben jullie het nog niet gemerkt maar we krijgen een schitterende week , mooi weer , goede wind en als kers op de taart voorspellen ze komende zaterdag tegen de 20° , met een zuidenwind van 3-4 bft , wat kan men nog meer wensen en dit tijdens ons clubkampioenschap . Deze gaat door komende zaterdag 24 september , gevolgd door een bbq op onze basis van het zoute .

Jong en oud , strijden hier samen voor de titel van clubkampioen , zowel voor de leden van het zoute , als van duinbergen , en van zeebrugge ....één grote familie . Velen onder jullie weten dat dit een heel toffe wedstrijd is en dit jaar hebben wij als basis van het zoute , de eer om deze te organiseren .


"Eén groot clubkampioenschap, één groot zeilfeest!"

Inschrijvingsgeld: € 55,00 met diner voor 2 personen inbegrepen, € 35,00 voor de kitesurfers met 1 diner inbegrepen. Bijkomende personen voor de bbq betalen 20 euro maar moet medegedeeld worden via zoute@rbsc.be

 

Inschrijven via de website is de boodschap en maak er samen met de andere RBSC-leden een spetterend clubkampioenschap 2011 van.

De RBSC heeft alleszins alles in het werk gesteld om er een onvergetelijke dag van te maken!

Meedoen is wederom de boodschap

vele groeten

Sven , team RBSC

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven