Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
26 september 2011
Q-Cup Heusden

Beste Leden,

We kunnen als RBSC op een zeer druk en geslaagd weekend terug blikken. Op zaterdag was er het club kampioenschap Multihull, Yachten en Kite te Zoute en daarnaast was er een Youth training te Heusden. Op zondag hadden we te Heusden de Q-Cup (recreatieve wedstrijd Optimist).

Maar liefst 51 deelnemers aan de start waarvan 23 van de RBSC. Jullie raden het al met dit mooie weer was dit een geslaagd evenement.

Voor velen was dit een eerste kennismaking met een vorm van wedstrijdzeilen. Na wat aanpassen wisten onze RBSC Youth zeilers in de laatste reeks met maar liefst 7 in de top 10 te eindigen. Lucas Vanderstichelen werd algemeen 3de en Maxim Van Hulle 5de . Het moge gezegd zijn dat we op ALLE Youth zeer fier zijn. Tijdens de prijsuitreiking kregen we ook het leuke nieuws dat we de clubprijs in ontvangst mochten nemen. Dit is een waardebon ter waarde van 100€ bij de zeilwinkel “Van Laer” die sponsor is van de Q-Cup.

Foto’s enuitslag zijn te bekijken op onze website. Ook de foto’s van de VYF kan men bekijken via Picasa.

Komend weekend gaan onze zeilers na hun training op zaterdag mee gaan doen op zondag aan de Q-Cup te Berlare. Wij duimen alvast voor hen.

Op zondag is er te Heusden de nationale wedstrijd Cadet.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water.

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven